Despre Vimang

vimangVimang este un tratament natural utilizat in lupta impotriva cancerului,care a fost testat cu succes si pe bolnavii de sida dupa cum explica chiar cel ce a obtinut formula acestui medicament dr.militar  capitanul de fregata EULERIO PAEZ.

Finantat pentru inceput de catre fortele armate si asociat in prezent cu laboratorul cubanez Labiofam,Paez a reusit  sa produca in mod industrial gama vimag ;produsele sale fiind obtinute din coaja unei specii de arbore de mango.

Dealungul deceniilor ministerul sanataii cubanez a fost reticent in ceea ce priveste tratamentele naturiste.

Fara indoiala in final a cedat in fata rezultatelor demonstrate in ceea ce priveste eficienta in tratarea mai multor afectiuni.

Nu putine sunt cazurile in care pacienti care afirma ca suferind de afectiuni cronice vin sa multumeasca personal domnului Paez pentru schimbarea ce le-a adus in viata lor.

Un studiu arata ca eficienta tratamentului cu vimang a atins 90% fiind efectuat pe 26 de pacienti diagnosticati cu sida;majoritatea dintre ei inregistrind o evolutie pozitiva chiar si vindecarea completa in cazul a doi bolnavi.

In prezent la farmacia laboratorului vin cam 500 persoane pentru a cumpara produsele Vimang, majoritatea fiind cubanezi dar deasemenea pot fi vazute autocare cu straini europeni si sudamericani.

Printre afectiunile tratate cu succes in laboratorul din „OJOS DE AGUA” se numara cancerul si psoriazisul.

In prezent Vimang-ul este oferit pacientilor cu afectiuni cronice la un pret apropiat celui de productie nefiind comercializat in farmacii in scopul obtinerii de beneficiu.

Vimangul se recomanda de fiecare data in tratamentul cancerului impreuna cu Vidatox rezultatele obtinute fiind intotdeauna mult mai eficiente.

Am fost asigurati ca secretul tratamentului Vimang nu a fost descoperit pe continentul asiatic ci in Africa unde formula lui a fost transmisa din generatie in generatie intre sclavii proveniti de pe acest continent.

 

Text preluat din „CARTAS DESDE CUBA ”

Autor:  FERNANDO RAVSBERG

Incepand cu data de 18.06.2015 , putem fi contactati in Havana , Cuba la numarul de telefon prin apel telefonic : +005358416927 Important : Diferenta de fus orar este de 8 ore.