ARTICOL PRELUAT DIN TURISMO Y SALUD

ARTICOL PRELUAT DIN TURISMO Y SALUD

http://www.tursalud.com/avances_cientificos_salud/vidatox.htm

 

VIDATOX – homeopatic (TRJ-C30) – Venin de scorpion Rhopalurus junceusduliudaa CH30 – alternativa contra cancerului.

Compania Cubaneza Labiofam a prezentat produsul VIDATOX, medicament homeopatic obtinut din venin de scorpion provenind din insula caraibiana, cu demonstrata eficienta antitumorala, analgezica si antiinflamatorie.

Rezultatele stiintifice dupa 15 ani de investigatii confirma propietatile benefice pentru sanatatea umana existenta in aceasta toxina, dupa cum asigura cercetatorul ALEXIS DIAZ. Specialistul a explicat ca VIDATOX, numele comercial al produsului, este indreptat cu precadere catre tratarea pacientilor cu cancer.

Rezultatele au demonstrat ca imbunatateste calitatea vietii pacientilor, ajuta la recuperarea greutatii corporale, cat si a poftei de mancare, contribuind la reducerea consumului de analgezice traditionale.

De asemenea, a afirmat ca s-a demonstrat o accentuare a eficientei terapiilor oncologice traditionale in cazul pacientilor carora li s-a administrat Vidatox.

Medicamentul homeopat Vidatox a fost inregistrat in Cuba, urmand, in curand, sa fie inregistrat in Italia, Spania, Albania, cat si in tarile din America Latina.

CARACTERISTICI GENERALE

VIDATOX este un bioterapeutic homeopat bazat pe teoria vibrational-energetica, utilizat in tratarea cancerului, ce are ca principiu activ veninul de scorpin Rhopalurus junceus, in dilutie 30 centesime. Este un produs lipsit de toxicitate, cu administrare orala. Administrarea lui nu excude si nu limiteaza alte tratamente conventionale oncologice; din contra, administrarea simultana poate avea efect sinergic potentiator a activitatii antitumorale ale tratamentelor conventionale (chimio, radio terapie sau interventie chirurgicala)

In Cuba, veninul de scorpion Rhopalurus junceus, specie autohtona, a fost utilizat in scopuri terapeutice inca de la inceputul secolului al XIX-lea. In acest sens, cercetatorii grupului LABIOFAM au demonstrat ca atat veninul pur al scorpionului, cat fractiunile de masa moleculara inferioara a 5kDa dezvolta o semnificativa toxicitate asupra celulelor de origine epiteliala.

In acest context, preparatul homeopatic Vidatox pornind de la veninul pur de scorpin Rhopalurus junceus se prezinta ca o optiune complementara pentru combaterea acestei patologii.

MECANISME DE ACCTIUNE A VIDATOX

1- Efectul imunomodulator; Vidatox regularizeaza si incrementeaza functiunile sistemului imunologic al pacientului, ajutand in acest mod la combaterea diverselor procese de tip exogen si endogen.

2-Efect antiproliferativ tumoral; Vidatox ataca direct membrana celulara ( a celulei tumorale) cu precadere asupra canalelor ionilor (sodiupotasiu-cl) inhibandu-le functiile, evitand inmultirea si propagarea acestora.

3- Evita angiogeneza tumorala. Angiogeneza, proces prin care tumoarea creeaza vase sanguine necesare asigurarii nutrientilor celorlalte celule ce se afla in crestere, VIDATOX evita acest proces evitand transportul nutrientilor si in acest fel dezvoltarea tumorii.

4- APOPTOZA; Moartea celulara programata, proces regulat genetic ca o consecinta a stimulilor externi, Vidatox provoaca moartea celulelor de tip tumoral fara a afecta grupurile celulare sanatoase.

5-EFECT ANALGEZIC; S-a evidentiat ca VIDATOX are efecte analgezice exprimate in majoritatea clinica a durerilor la pacientii cu neoplazii.

6-EFECT ANTIINFLAMATORIU;S-a demonstrat ca VIDATOX are efecte antiinflamatorii, diminuind in acest fel inflamatiile si endemul cauzate de procesele neoplazice.

TIPOLOGIA PACIENTILOR PENTRU CARE SE RECOMANDA VIDATOX

1.SANATOSI

Avand un efect imunoregulator, VIDATOX capaciteaza sistemul imunologic al unei persoane pentru a rezista si combate orice tip de proces alergic sau infectios. Trebuie subliniat ca nu este vorba de un antimicrobian (tip de medicament utilizat in combaterea infectiilor fie de tip viral, bacterian, micotic, parazitar etc….)

2. PACIENTI SANATOSI CU RISC MARIT DE ImBOLNAVIRE DE CANCER

Este vorba de acele tipuri de pacienti care au familiari de gradul 1 cu afectiuni cancerigene

Vidatox nu previne dar diminueaza considerabil probabilitatea dezvoltarii oricarui proces neoplazic.

3.BOLNAVI DE CANCER

STADII INITIALE- S-a demonstrat ca in stadiile incipiente, VIDATOX evita cresterea, propagarea cancerului, inclusiv eradicarea celulelor tumorale.

De asemenea, datorita efectelor analgezice si antiinflamatorii ajuta considerabil la imbunatatirea starii pacientului.

4-STADII TERMINALE

La pacientii cu diagnostic rezervat sau cu probabilitati scazute ale sperantei de viata, celor carora li se refuza orice tratament sau interventie, VIDATOX ImBUNATATESTE CONSIDERABIL CALITATEA VIETII, evidentiindu-se un mai bun control al durerilor, marirea poftei de mancare si, se prelungeste, inclusiv, speranta de viata.

VIDATOX SI CANCERUL

VIDATOX si-a demonstrat efectivitate intr-un spectru larg de tumori.

Cele mai bune rezultate si raspunsurile la tratament, cele mai spectaculoase, s-au observat tinand cont de importanta si frecventa acestora in:

-CANCER DE PROSTATA -oricare dintre stadii

-CANCER PULMONAR

-CANCER DE COLON

-CANCER CEREBRAL

-CANCER AL APARATULUI DIGESTIV

-CANCER MAMAR

-CANCER DE LARINGE

-CANCER UTERIN

-LINFOMA HODKING SAU NOHODKING

BENEFICIILE LA CARE TE POTI ASTEPTA CU TRATAMENTUL VIDATOX ALTERNATIV PENTRU CANCER SUNT>

a-ImBUNATATIREA CALITATII VIETII

b-PRELUNGIREA SPERANTEI DE VIATA

c-REMISIA(cuvantul remisie este foarte special pentru fiecare bolnav de cancer si inseamna lipsa semnalelor de cancer in corp. Dupa interventiile chirurgicale tratamentul cu chimio- sau radioterapie, medicul realizeaza probe pentru a afla daca exista semne ale cancerului in corp prezente) ACTIVITATII TUMORALE PENTRU MAI MULT DE 5 ANI.

PRINCIPALELE SCHIMBARI CE INDICA O ImBUNATATIRE A CALITATII VIETII SUNT:

A-Cresterea poftei de mancare si implicit cresterea in greutate a pacientului

B-Imbunatatirea somnului de odihna fara necesitatea administrarii produselor farmaceutice in acest scop sau diminuarea necesitatii acestora

C-Contribuie la ameliorarea durerilor sau, dupa caz, la diminuarea necesitatii de administrare a morfinei sau a derivatelor acesteia.

D-Contribuie la inlaturarea efectelor nedorite ale chimio- si radioterapiei, facand mult mai tolerabile si efective sesiunile acestor tratamente.

Imbunatateste raspunsul imunologic al pacientilor

VIDATOX NU ARE NICI UN TIP DE INTERFERENTA CU ALTE TRATAMENTE APLICATE CONTRA CANCERULUI, CUM AR FI INTERVENTII CHIRURGICALE, CITOSTATICELE SAU CHIMO- SI RADIOTERAPIA, IMBUNATATIND CALITATEA VIETII BOLNAVILOR DE CANCER AVANSAT.

2 Comments
craciun  
iulie 26, 2016 at 12:01 pm

De ce nu este recomandat de medicii din Romania?

Admin Vidatox-Romania  
septembrie 15, 2016 at 12:10 pm

Deoarece este neavizat de catre autoritatile competente in tara noastra , si probabil multi medici oncologi inca nu cunosc acest medicament.