Ce este Vidatox?
Medicamentul homeopat impotriva tuturor tipurilor de cancer

vidatox.fw

Vidatox este un medicament homeopatic lansat în 2011 care a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de pacienţi cu afecţiuni oncologice.

Medicamentul cubanez Vidatox, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă „bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

De fapt VIDATOX este vechiul ESCOZUL.

Vidatox este un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc in cuba respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

Veninul de scorpion a fost folosit in medicina traditionala din tari precum China si India,cea mai larga utilizare iregistrindu-se in tratarea convulsiilor durerilor si a cancerului.

Recentele publicatii stiintifice recunosc potentialul veninului de scorpion in tratamentul cancerului observandu-se in timpul experimentelor in vitro inhibarea dezvoltarii celulelor

In Cuba veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit in scopuri terapeutice inca din sec XIX.

Compania farmaceutica cubaneza LABIOFAM recomanda vidatox ca o terapie alternativa in tratarea simptomelor provocate de cancer si atenuarea durerilor cu o eficiență capabila de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu cancer cu pana la 85% în special în tipurile de cancer de san, ficat, creier, de prostata si cancerul pulmonar, fără a provoca reacțiile secundare cauzate de chimioterapie și radioterapie.

 Material video preluat de pe website-ul „stirileprotv.ro”, acesta isi rezerva toate drepturile de autor.


Cum luptă Vidatox cu celulele canceroase?

Imaginea de mai sus ne dă posibilitatea de a vedea de ce celulele  cancerului cresc repede. Este clar arătat cum celulele maligne mănăncă celulele sănătoase înconjurătoare și cât de repede tumoarea are capacitatea să crească, asimilând țesutul normal înconjurător.Creșterea tumorii – în cazul arătat imaginea reprezintă o secțiune transversală a unui cancer al plămânului – exercită presiune și asupra nervilor din împrejur, în acest mod provocând și apariția bolii în domeniul plămânului. Pentru țesăturile obișnuite este caracteristică saturația bună cu vase sanguine care le aprovizionează cu tot ceea ce este necesar. Crescând, tumoarea ”asimilează” sistemul circulator și el se transformă într-un aflux continuu de alimentare sanguină a tumorii.

Vidatox blochează și întrerupe crearea unor noi vase sanguine pentru tumoare.Cei cinci peptizi proteici care intră în conținutul veninului Scorpionului Albastru joacă rolul unui cuțit tăios, care va străpunge celulele maligne – aceste peptide se lipesc puternic lângă tumoarea malignă, ei avand capacitatea extraordinară de a nu afecta celelalte celule ale corpul omenesc. Blochează vasele sanguine care alimentează tumoarea, blochează capacitatea tumorii maligne de a dezvolta vase sanguine noi și începe un proces de atac treptat, de dezintegrare și micșorare acestei tumoari.Concomitent Vidatox ajută la sprijinirea și întărirea sistemului imunologic al omului, dând posibilitatea celulelor sănătoase de a dobândi o forță de rezistență mai mare.

Imaginea ultimei ilustratii clinice arată un proces inițial de regenerare a celulelor benigne, micșorarea treptată a tumorii și dispațiția ei.Cercetările efectuate in această etapă arată de asemenea o întărire semnificativă a sistemului imunologic în timpul încercărilor experimentale precum și la pacienții voluntari cărora i-a fost administrată soluția  Scorpionului Albastru. In același timp se mai manifestă și acțiunea celorlalte substanțe ale produsului Vidatox care au efecte anti-inflamatoare și anestezice. In întregime, organismul intră în perioada de remisie.