Vimang – supliment alimentar antioxidant produs natural

Acest compus natural este un puternic antioxidant,chiar mai puternic decat vitamina A,C si E .

De asemenea se remarca ca analgezic, antiinflamatoriu si imunoregulator.

Recent studiile au demonstrat deasemenea valori antiangeogenice ceea ce deschide un nou drum in lupta afectiunilor oncologice.

Acest supliment alimentar actioneaza in procesul de incetinire a imbatranirii pielii datorita proprietatilor compusilor sai: flavonoide, polifenolice, oligoelemente, acizi grasi polisaturati cat si o bogata varietate de minerale prezenta in compozitia sa.

Vimang este un extract din scoarta de mango indian ce interactioneaza cu vidatoxul aportand elemente antioxidante celulelor sanatoase si deasemenea contribuind la reducerea dezvoltarii celor bolnave.

Deasemenea are un potential ridicat ca regenerator celular deosebit de important in tratamentul de recuperare pentru pacientii supusi radioterapiei si chimioterapiei, probandu-se eficienta sa in ceea ce priveste stimularea conexiunilor neuronale.

Se recomanda administrarea de trei ori pe zi, o lingurita (5ml) diluat intr-o cescuta de apa sau suc de portocale natural.

Nu trebuie consumate alimente cu circa 40 min inainte si dupa administrare fiind recomandat si evitarea consumului de bauturi sau fumat.

Nu este recomandat consumul de lapte sau produse lactate pe timpul administrarii.

Tratamentul Vimang se gaseste doar la farmacia din cadrul clinicii Labiofam si nu se comercializeaza in farmacii, fiind recomandat in tratamentul cu Vidatox astfel obtinandu-se o mai mare eficienta a acestuia.

Aceste precizari apartin DR. RAIMUNDO MIRANDA medic primar in cadrul clinicii Labiofam din Havana.

Incepand cu data de 18.06.2015 , putem fi contactati in Havana , Cuba la numarul de telefon prin apel telefonic : +005358416927 Important : Diferenta de fus orar este de 8 ore.