VIMANG – VIATA ARBORELUI DE MANGO

vimangARTICOL PRELUAT DIN TRABAJADORES.CU

HAVANA 8 MAI 2014

VIMANG – VIATA ARBORELUI DE MANGO – ESTE ANTIOXIDANT, ANTIINFLAMATORIU, ANALGEZIC SI IMUNOREGULATOR CU CALITATI SPECIALE IN CEEA CE PRIVESTE IMBUNATATIREA CALITATII VIETII.

ARE O EXTRAORDINARA PUTERE ANTIOXIDANTA SI DE NEUTRALIZARE A RADICALILOR LIBERI, DOUA MOTIVE CARE FAC DIN VIMANG UN PRODUS DEMN DE LUAT IN SEAMA PENTRU INCETINIREA PROCESULUI DE IMBATRANIRE SI ELIMINAREA EFECTELOR PRODUSE DE DIFERITE AFECTIUNI, LIPSA POFTEI DE MANCARE SI CHIAR TUMORI CE POT DEVENI MALIGNE. ESTE PRODUS DE FIRMA GENIX-LABIOFAM SI DISTRIBUIT IN FARMACII SUB FORMA DE EXTRACT CONCENTRAT SI CREMA.

TOATE ACESTE EFECTE BENEFICE AU FOST INREGISTRATE CU PRECADERE LA PERSOANELE CARE SUFERA DE NEOPLAZII, PSORIAZIS, DIABET MELITRUS, CERVICITE, HIPERPLAZIE PROSTATICA, INFERTILITATE, ASTM BRONSIC SI HEMOROIZI.

S-A DEMONSTRAT EFECTUL IN TRATAREA ARTROZELOR, DURERILOR MUSCULARE, AFECTIUNILOR DERMATOLOGICE CA HERPESUL, ZOSTERUL, ESCARAZISUL.

STUDII REALIZATE PE PACIENTI CU SIDA AU DEMONSTRAT CA AJUTA LA STABILIZAREA MARKERILOR PROGRESIVI A LIMFOCITELOR SI REDUCE RATA DE MORTALITATE A CELULELOR CAUZATA DE IMUNODEFICIENTA.

VIMANG-UL ESTE UN EXTRACT OBTINUT DIN SCOARTA UNUI ANUMIT ARBORE DE MANGO (MANGIFERA INDICA L).

CA SUPLIMENT ALIMENTAR ARE DEOSEBITE PROPRIETATI ANTIOXIDANTE CE CONDUC LA INCETINIREA PROCESULUI DE INBATRANIRE DATORITA PREZENTEI MAJORITARE IN COMPOZITIA SA A FLAVONOIDELOR POLIFENOLICE CARE IMPREUNA CU OLIGOELEMENTELE SI ACIZII GRASI POLISATURATI IL CONVERTESC INTR-UN PRODUS UNIC PE SEGMENTUL SAU DE PIATA ATAT PE PLAN NATIONAL CAT SI INTERNATIONAL.

ARBORELE MANGIFERA INDICA L APARTINE FAMILIEI ANACARDIACEELOR SI ESTE ORIGINAR DIN REGIUNEA TROPICAL-ASIATICA FIIND ADUS IN CUBA IN ANUL 1782.

VIMANG-UL ESTE UN COMPUS ALCATUIT DIN AMESTECUL DE POLIFENOLI (40-60%)-INCLUZAND FLAVONOIDE SI TANINI- TERPENOIDE(10-20%)POLIALCOLI(2-5%)SI MICROELEMENTE(1-3%)-POTASIU, MAGNEZIU, FIER, CUPRU, ZINC SI SELENIU.

2 Comments
calcan paraschiva  
noiembrie 29, 2016 at 6:13 pm

doresc acest produs care ma poate ajuta in cancerul splinei pe langa chimiotrapia recomandata si anume hydrea 500 mg din care iau 3 pe zi Va doresc sanatate si astept raspuns

Admin Vidatox-Romania  
aprilie 10, 2017 at 10:53 pm

La sectiunea contact aveti un numar de telefon, sunati si veti primii toate informatiile de care aveti nevoie !