VIDATOX 30 CH SI CANCERUL

articol preluat din MEDICINA HOLISTICA HOY

http://www.medicinaholisticahoy.com/2013/07/el-vidatox-30-ch-y-el-cancer.html

 

VIDATOX 30 CH SI CANCERUL

Dupa o investigatie de mai bine de 20 de ani, inceputa de biologul MISAEL BORDIER, pionier in cercetarea veninului de scorpion albastru (rhopaluris junceus), toxina extrasa din veninul acestui scorpion produce efecte pozitive in tratarea pacientilor cu afectiuni cancerigene.

Produsul denumit de catre BORDIER – VIDATOX si de catre autoritatea Ministerului Sanatatii Publice din Cuba-TOXINA DE ORIGINE NATURALA, a demonstrat un impact pozitiv, in proportie de 97% in randurile pacientilor tratati, avand o actiune ANALGEZICA ANTIINFAMATOARE SI ANTITUMORALA, imbunatatind calitatea vietii a mai mult de 80000 pacienti tratati in ultimii ani din CUBA, SPANIA SI AMERICA LATINA.

Utilizarea veninului de scorpion in tratamentul antitumoral a demonstrat pentru prima data ca veninul de scorpion LEIRUS QUINQUESTRIATUS avea efect antitumoral ce inhiba migratia gliomelor. Mai tarziu, acest efect a fost demonstrat si in cazul speciei Bhutus martensii karsh.

De asemenea, utilizarea veninului de scorpion Euscorpius italicus Herbst a fost evidentiata in FARMACOPEA HOMEOPATICA a lui WILLMAR SCHWABE.

In Cuba, veninul scorpionului Rhopalurus junceus specie autohtona a fost utilizat in scopuri terapeutice inca de la inceputul secolului al XIX-lea. In acest sens, cercetatorii grupului LABIOFAM au demonstrat ca atat veninul pur cat si fractiunile de masa moleculara inferioare a 5 kDa poseda o semnificativa toxicitate asupra celulelor tumorale de origine epiteliala.

VIDATOX este un produs bioterapeutic avand ca pricipiu activ veninul scorpionului RHOPALURUS JUNCEUS, in dilutie de 30 centesime, absolut netoxic, ce se administreaza oral.

Administrarea lui nu exclude si nici nu limiteaza alte tratamente oncologice conventionale, dimpotriva administrarea alternativa poate avea efect sinergic potentiator al actiunii antitumorale al tratamentului oncologic conventional.

Un camp aplicational al tratamentelor bioterapeutice este si utilizarea ca tratament adjuvant neoplaziilor, stiindu-se ca, in prezent, nu exista tratamente in totalitate efective.

In acest context, prepararea tratamentului Vidatox, pe baza de venin de scorpion, vine ca o alternativa complementara in combaterea afectiunilor cancerigene.

 

CUM ACTIONEAZA (SPERANTA ALBASTRA) IN ORGANISM?

Nu ataca celula maligna direct, ci actioneaza reducand si evitand dezvoltarea vaselor sanguine a acesteia

Sunt trei forme fundamentale de actiune, una dintre ele fiind stimularea sistemului imunitar al pacientului.

Pe de o parte, stimuleaza sistemul imunologic al organismului inregistrandu-se o crestere a globulelor albe din sange, celule insarcinate cu apararea imunitatii organismului.

In toate procesele cancerigene imunitatea joaca un rol foarte inportant, inclusiv se pune problema ca exista tipuri de cancer unde sistemul imunologic este determinant.

In al doilea rand, din studiul efectuat atat pe animale cat si la necropsii se observa ca intre componentele veninului de scorpion albastru exista un factor care inhiba dezvoltarea unor noi vase sanguine, in acest mod franand dezvoltarea si cresterea tumorilor.

In al treilea rand, exista componente ce actioneaza asupra membranei celulare inhiband functiile acesteia, si in mod determinant aupra canalelor de sodiu si potasiu.

Dupa cum afirma JOSE FELIPE investigatiile demonstreaza ca speranta albastra, cum este denumit popular VIDATOX, este un puternic imunoregulator (crescand numarul de anticorpi), antiinflamatoriu, anestezic si puternic analgezic, inhibitor al angiogenezei, actionand asupra canalelor electrochimice la nivelul membranei celulare, ceea ce duce la reducerea sau disparitia multor tumori. In alte cazuri, ajuta la inchistarea si stoparea activitatii tumorale, in concordanta cu clasificarea, stadiul si varsta pacientului.

VIDATOX a demonstrat efectivitate intr-un spectru larg de tumori.

Cele mai bune rezultate si raspunsuri spectaculoase s-au observat in:

-CANCER DE PROSTATA-indiferent de stadiu

-CANCER DE COLON SI PLAMAN

-CANCER CEREBRAL

-CANCER AL APARATULUI DIGESTIV

-CANCER MAMAR

Asteptarile benefice ale tratamentului cu Vidatox ca tratament alternativ in afectiunile cancerigene sunt:

a IMBUNATATIREA CALITATII VIETII

b MARIREA SPERANTEI DE VIATA

c REMISIA ACTIVITATII TUMORALE PE O PERIOADA MAI MARE DE 5 ANI

Aceste beneficii s-au inregistrat la aproximativ 85% din pacientii carora li s-au administrat acest tratament, bineinteles depinzand de stadiul de degradare a starii generale a fiecarui pacient in parte la inceperea tratamentului.

 

PRINCIPALELE SCHIMBARI CE INDICA IMBUNATATIREA CALITATII VIETII ALE BOLNAVILOR SUNT:

-Marirea apetitului si, in consecinta, cresterea in greutate a pacientului

-Imbunatatirea calitatii somnului fara necesitatea medicamentatiei psihofarmaceutice sau diminuarea necesitatii acesteia.

-Contribuie la ameliorarea durerilor sau reducerea necesitatii administrarii morfinei sau derivatele acesteia.

-Contribuie la eliminarea efectelor nedorite ale chimio si radioterapiei, face mai tolerabile si mai efective sesiunile acestor tratamente.

-Imbunatateste raspunsul imunologic al pacientului.

Pentru a evalua efectul adjuvant al VIDATOX in tratarea cancerului, s-a realizat un studiu pe un esantion de 174 pacienti oncologici de ambele sexe, cu diagnostic histopatologic confirmat, carora li s-au administrat cate 5 picaturi la 12 ore pe o perioda cuprinsa intre 31/12/2007 si 2/02/2010.

La finalul acestei perioade s-a constatat ca tumorile pulmonare de prostata,colon, mamare si uterine au fost mai sensibile la actiunea produsului, observandu-se, de asemenea, ca in proportie de 96% din pacienti, speranta de viata a fost superioara de 12 luni, 90% au raportat imbunatatirea simptomelor clinice, iar durerile in 62% din cazuri s-au diminuat, incat nu a mai fost necesara medicamentatie aferenta .In 27 % dim cazuri, durerile au disparut complet.

In data de 15 marte 2011, CEMED a conferit registru sanitar H-11-038-N02 ca medicament homeopatic de origine animala produsului VIDATOX 30 CH (venin de rhopalurus junceus) picaturi sublinguale cu o dinamizare de 30 CH, al carui titular si fabricant este GRUPO EMPRESARIAL DE PRODUCCIONES BIOFARMACEUTICAS Y QUIMICAS LABIOFAM.

2 Comments
Bogdan Manea  
ianuarie 25, 2017 at 10:40 am

Buna ziua,
Se poate gasi acest medicament in Romania si unde?
Care este pretul?
Multumesc

Admin Vidatox-Romania  
aprilie 10, 2017 at 10:51 pm

Aveti un numar de telfon la sectiunea Contact , sunati si vi se vor da toate detaliile de care aveti nevoie !