Medicament pe baza de venin de scorpion prezentat in Romania

Reprezentantii Labiofam, condus de nepotul fostului lider cubanez Fidel Castro au venit in Romania pentru a prezenta si promova medicamentul Vidatox, un produs de origine naturala cu efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator, obtinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion din Insula.

Cercetarea in cazul lui Vidatox a durat 15 ani in Cuba, iar rezultatele au fost excelente pe pacientii cu cancer, dupa cum sustin reprezentantii Labiofam.

„Interesul nostru este de a face cunoscuta realitatea stiintifica a acestui produs in scopul de a-l face sa ajunga in mainile tuturor pacientilor, care sa beneficieze de el”, a explicat Yadila Betancourt Reyes, reprezentanta Labiofam.

Vidatox – certificat pentru uz uman de autoritatile cubaneze

Conform doctorului Caridad Rodriguez, tratamentul obisnuit alaturi de Vidatox are un efect pozitiv asupra pacientului cu cancer, ameliorandu-i acestuia simptomele imbunatatindu-i calitatea vietii.

„Vidatox a fost inregistrat in Cuba in luna martie a acestui an ca medicament homeopat pentru uz uman. Incepand cu anul 2009, el a fost folosit de peste 40.000 de pacienti. Este singurul produs certificat din Cuba pe baza de venin de scorpion”, a explicat dr. Rodriguez.

Reprezentantii companiei cubaneze intentioneaza sa aduca medicamentul si pe piata din Romania in viitorul apropiat.

La eveniment au participat reprezentanti ai Ambasadei Cubei la Bucuresti, precum si secretarul general al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica din Romania, Decebal Lohan.

Sursa: Paginamedicala

In ajutorul medicinei

El a completat că în Cuba a negociat şi o colaborare cu institutul naţional de cercetări în biotehnologie, Labiofam, care are în portofoliu mai multe produse farma pentru uz uman, inclusiv Viadox, un medicament homeopat care este utilizat pentru tratamentul cancerului.

“Labiofam a realizat în urmă cu 15 ani produsul homeopat Vidatox, cunoscut în lume ca singurul produs natural capabil să amelioreze starea de sănătate a bolnavilor de cancer, prin distrugerea celulelor maligne (…) Am decis împreună cu preşedintele Labiofarm să producem în Serbia, la fabrica de medicamente pe care o deţin, atât Vidatox, cât şi alte produse cu efecte benefice pentru starea de sănătate umană“, a expllicat Tender.

El a precizat că după ce va începe producţia de Vidatox va construi un centru pentru diagnosticare şi terapie a bolnavilor de cancer în staţiunea balneară Banja Vrujci, din Serbia

Sursa: energyonline.ro

Un comentariu
Ionut  
octombrie 22, 2014 at 12:33 pm

Sa dea Domnu sa fie bine pentru toti! 🙂