Medicament pe baza de venin de scorpion pe piata romaneasca

Se numeste Vidatox si este un medicament realizat in Cuba. Potrivit firmei Labiofam, cea care promoveaza produsul, acesta este de origine naturala si are efect antitumoral, analgezic si anti-inflamator. Medicamentul Vidatox a fost obtinut din veninul unei specii de scorpion care traieste si in Cuba.

Cercetarea in cazul lui Vidatox a durat 15 ani, iar rezultatele au fost excelente pe pacientii cu cancer, dupa cum sustin reprezentantii Labiofam. „Interesul nostru este de a face cunoscuta realitatea stiintifica a acestui produs in scopul de a-l face sa ajunga in mainile tuturor pacientilor, care sa beneficieze de el”, a explicat Yadila Betancourt Reyes, reprezentanta Labiofam.

Conform doctorului Caridad Rodriguez, tratamentul obisnuit alaturi de Vidatox are un efect pozitiv asupra bolnavului de cancer, ameliorandu-i acestuia simptomele si imbunatatindu-i calitatea vietii. „Vidatox a fost inregistrat in Cuba in luna martie a acestui an ca medicament homeopat pentru uz uman. Incepand cu anul 2009, el a fost folosit de peste 40.000 de pacienti. Este singurul produs certificat din Cuba pe baza de venin de scorpion”, a explicat dr. Rodriguez.

Sursa: http://sanatate.bzi.ro/

Comments are closed.