Dovezi medicale despre tratamentul Escozul in Romania

ESCOZUL SI PUTEREA SA VINDECATOARE !

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care aveati indoieli cu privire la Tratament Cancer cu Escozul si pentru cei care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, am luat hotararea sa public pe internet DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma Tratamentului cu Escozul.

Aceasta este poate, prima dovada scrisa , insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu adevaratul Escozul, cel facut si testat in Cuba la Institutul Labiofam Havana.

PENTRU CA:

-Escozul va poate ajuta si pe voi sa INVINGETI CANCERUL, asa cum o face in cazul meu si a multor altora !

-Escozul este primul si singurul Tratament medical, care ma transformat dintr-un pacient oncologic fara sanse de supravietuire, intr-unul in stare de vindecare! Veti vedea 3 (trei) RMN-uri consecutive facute la interval de 4 luni care atesta remisia continua si constanta a tumorii cerebrale de care sufar !

-Escozul ma ajutat atunci cand tratamentele medicale clasice nu-mi mai puteau fi aplicate. Veti vedea din documentele medicale atasate, ca ultimul tratament medical alopat clasic pe care l-am facut , dateaza cu 1,5 ani inaintea inceperii tratamentului cu Escozul, atunci cand tumora mea era intr-o expansiune agresiva.

-Multi “binevoitori”, manati de interese materiale, m-au acuzat ca nu am, sau avut Cancer, ca am facut si alte tratamente medicale in paralel cu Tratament Cancer cu Escozul, ca am interese materiale etc- Din aceste documente veti vedea ca am cancer

-Si nu in ultimul rand, pentru ca au aparut tot felul de afaceristi verosi care spun nu numai ca ei au adus scorpionul albastru in Romania( specie endemica care vietuieste numai in Cuba) ci si ca stiu formula prepararii acestui tratament medical

SURSA: www.topsanatate.ro

5 Comments
claudia  
iunie 5, 2013 at 8:38 am

vreau sa stiu daca vidatox se gaseste si in Romania si de unde se poate procura astept raspuns urgent

Admin Vidatoxromania  
iunie 9, 2013 at 11:18 am

In acest moment , medicamentul VIDATOX nu este comercializat in Romania si nici un UE. In ciuda faptului ca se poarta tratative de ceva timp , pentru a fi introdus pe pietele europene. Cel mai apropiat loc de europa ar fi Tirana respectiv clinica Pharma-matrix sau direct din Cuba.
Daca sunteti interesata sa il procurati din Cuba ne puteti contacta atat pe mail cat si la telefoanele de pe site pentru a primii informatii.

RUCSANDESCU PETRONELA  
iunie 24, 2013 at 10:22 pm

Buna!

Sunt diagnosticata cu cancer de san in luna sept. 2012. Tumora avea 2 cm. In aceasta perioada am incercat remedii naturiste, cu convingerea ca boala aceasta are reversibilitate, doar ca nu am gasit-o eu.Nu am facut chimio, radioterapie. Tumora a crescut incat acum acr aprox. 7 cm si se pregateste sa ulcereze. Din data de 10 mai 2013 am inceput tratament cu amigdalina (vitamina B17). Tumora a continuat sa creasca. Marker CA-15-3 are val. 11.37. Nu consum carne, oua, lapte, cafea, tutun, zahar, miere s.a. de cand am inceput tratamentul cu amigdalina. Credeti ca o completare cu VIDATOX ar imbunatati evolutia bolii? Care ar fi costul unui astfel de tratament? Multumesc!

Cursvalutar  
martie 4, 2014 at 10:14 pm

Este cel mai frumos articol despre Dovezi medicale despre
tratamentul Escozul in Romania pe care l-am citit vreodata!

ORA exacta  
martie 18, 2014 at 8:55 pm

Cel mai bun articol despre Dovezi medicale despre tratamentul Escozul
in Romania pe care l-am citit ORA exacta pana acum!