Cum pot fi sigur daca cineva imi ofera Escozul autentic?

Pana in prezent Labiofam este singurul furnizor autorizat al Escozul

O data cu tratamentul prescris trebuie sa primiti si factura eliberata de Institutul Labiofam pe 0 impreuna cu reteta de administrare pe numele dumneavoastra.

Tratamentul cu Escozul nu este transmisibil!

Atentie! Exista si alte tratamente de tip Escozul produse in alta zone cubaneze!- Guantanamo, Matanzas, aceste nefiind supuse controalelor de sanatate care ar certifica calitatea acestora!

Tratamentul cu ESCOZUL

Este individual, fiind prescris de medicii de la LABIOFAM pe baza unui dosar medical, fiecarui pacient in parte, in functie de stadiul in care se afla boala, localizarea, varsta, sex si tratamente efectuate pana la acest moment.

In cazul bolnavilor netransportabili sau al celor care din diverse motive nu pot ajunge la Institutul Labiofam din Havana, tratamentul poate fi eliberat unui reprezentant legal al acestuia care se prezinta la Institut cu dosarul medical si cu procura (imputernicire).

Tratamentul se elibereaza pe numele pacientului, putand fi folosit numai de acesta.

Dosarul medical al pacientilor se aduce personal la laborator(sau prin reprezentant) unde se discuta in Consiliul Medicilor, care decid tratamentul de urmat si timpul fiecarei doze, la laborator ramanand o copie a dosarului medical.

La terminarea primei doze (4 luni) pacientul reface analizele medicale din dosar ( pentru a putea evalua rezultatele folosirii Escozul) pe care-l prezinta la laborator(personal sau prin reprezentant) in vederea reevaluarii situatiei

SURSA: www.topsanatate.ro

Comments are closed.