Cuba a realizat un medicament minune impotriva cancerului

Vidatox este un medicament homeopatic lansat in 2011 si care a imbunatatit viata a peste 65.000 de mii de pacienti cu afectiuni oncologice.

Leacul cubanez este produs din veninul scorpionului albastru. Initial, medicamentul avea efecte analgezice si anti-inflamatorii, conform lui Antonio Fraga, directorul laboratorului Labiofam, cel care detine licenta Vidatox.

„Peste 65.000 de pacienti din Cuba si din strainatate si-au imbunatatit starea de sanatate cu ajutorul medicamentului facut din toxina scorpionului albastru (Rhopalurus junceus). Calitatea vietii bolnavilor s-a imbunatatit simtitor, iar speranta de viata a crescut surprinzator, dupa ce au recurs la acest tratament”, a declarat Fraga, pentru un ziar cubanez. El a explicat ca pana acum, nici un citostatic nu a reusit sa penetreze pana la nucleul celulelor afectate malign

Directorul de Cercetare si Dezvoltare al Labiofam, Isabel Gonzalez, a precizat ca „in prezent se lucreaza la inregistrarea medicamentului in 81 de tari si se asteapta autorizarea care va permite folosirea lui in cazurile bolnavilor de cancer.

Labiofam, face parte din Polul Stiintific de la Havana, care reuneste mai multe institutii responsabile pentru realizarea si vanzarea a 141 de produse, vaccinuri si medicamente, in valoare de peste 400 de miloane de dolari anual. Este a doua sursa de venit a Cubei din export, dupa comercializarea nichelului.

SURSA: www.ziaruldeiasi.ro

2 Comments
ADRIANA  
iunie 24, 2014 at 9:21 am

va rog sa va grabiti ,sa il aduceti si in romania .eu folosesc si este benefic dar trebiue promovat si la noi multa lume are nevoie de acest miraculos medicament

Mihaela Stoica  
iulie 18, 2014 at 8:06 pm

Doresc sa cumpar acest medicament pentru sotul meu, unde pot comanda?
Va multumesc